Advertentiemogelijkheden

Adverteren in Limburg

Een advertentie voor uw bedrijf in de een dagblad of weekblad plaatsen is (natuurlijk) een goede zet wanneer. Aandacht is momenteel een schaars goed, en al zeker voor commerciële boodschappen. Het respect voor de afzender bepaalt in toenemende mate of een boodschap wordt bekeken. Wij kunnen u hierin voorzien van een unieke positie. De vraag is alleen hoe u tussen al deze lezers de mensen vindt die op zoek zijn naar uw diensten en producten in uw regio. Hier kan Reclamebureau MediaZo! u uitstekend in adviseren en helpen. 

Offline  adverteren is een ruim begrip. Onder het offline adverteren wordt veelal verstaan het plaatsen van advertenties in o.a. dag- en weekbladen, magazines, spandoekreclame, flyering, nieuwsbrieven en mailings. Afhankelijk van de boodschap en het doel van de advertentie kunt u een advertentiecampagne laten samenstellen die precies is toegespitst op uw dienst of product. Met het offline adverteren is het mogelijk om zéér doelgericht te adverteren. Het grote voordeel van offline adverteren is natuurlijk dat het meetbaar is tegen relatief, lage kosten. 

Offline adverteren in dagbladen en weekbladen

Onze specialisten helpen u graag verder met o.a.

Ontwerp en opmaak van uw advertenties

Het ontwerp van uw advertentie speelt een belangrijke rol in de conversie en betrokkenheid van de lezer. Wij helpen u graag verder met een pakkend ontwerp in uw eigen huisstijl. Onze ontwerpers staan uiteraard ook voor u klaar wanneer het gaat om huisstijl-bewaking, website of webshop ontwerp, spandoek ontwerpen of overige grafische ontwerpen die u nodig heeft voor uw bedrijf. 

Het opstellen van een volledig marketingplan

Wij helpen u graag verder met het opstellen van een volledig marketingplan voor uw bedrijf. Na een gedegen analyse en inventarisatie van uw wensen is het mogelijk om (jaarlijks) een marketingplan en strategie op te zetten. Samen met MediaZo! stemt u af welke ondersteuning u nodig heeft en verwacht bij uw marketing campagnes. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO genoemd is vandaag de dag een onmisbaar ingrediënt van uw online strategie. Wie wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats gevonden worden!

Met een SEO strategie kunnen we bezoekers aantrekken die ons bedrijf of product niet bij naam kennen. Daarom willen we achterhalen wat en op welke manier hij zoekt, zodat we dezelfde taal als onze potentiële klant kunnen gaan spreken. Zoekmachine optimalisatie begint bij de verbetering van uw website(s): de technische opbouw, de content (inhoud) en de links die van en naar uw website komen.

Meer informatie over Zoekmachine optimalisatie 

Zoekmachine adverteren ( o.a. Google Adwords )

Zoekmachine adverteren ( SEA ) kan ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine adverteren 'koopt' u tijdelijke posities in de zg. gesponsorde resultaten van de betreffende zoekmachines. Hierbij noemen we Google AdWords als bekend voorbeeld. Om ervoor te zorgen dat u een goed rendement behaald uit uw zoekmachine advertentie campagnes kunt u ervoor kiezen om het beheer van deze campagnes door ons te laten uitvoeren. Onzezoekmachine specialisten verzorgen en managen u online campagnes voor een optimaal bereik tegen de laagst mogelijke kosten.

Samen met MediaZo! stemt u af welke ondersteuning u nodig heeft en verwacht bij uw online advertentie campagnes.

Meer informatie over Zoekmachine adverterenMeer informatie over online adverteren?

Ook benieuwd naar wat MediaZo! voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons via 046-458 8505

Reclamebureau Limburg

Ontwerp & Opmaak

Wij helpen u graag verder met het ontwerp en de opmaak van uw advertenties of overige uitingen. Zo vertalen wij uw commerciële boodschap in een pakkende advertentie. 

Doelgroep

Afhankelijk van uw doelgroep kiezen we samen de geschikte media mix en stemmen deze samen af tot een geschikte mix.

Budget & Looptijd

Ook bij het offline adverteren komt u bij MediaZo! niet voor verassingen te staan. Zo wordt er vooraf een advertentiebudget afgesproken en plaatsingen gereserveerd. 

Crossmediaal

Crossmediaal adverteren versterkt het effect van uw (advertentie)campagnes. Het is belangrijk om de juiste 'mix' voor uw bedrijf samen te stellen waarbij een bijbehorend rendement kan worden verwacht.