Gaan we afscheid nemen van URL's?

In de nieuwste versie van Google Chrome – de experimentele Canary Build, die niet voor het grote publiek is bedoeld – ontbreekt een vertrouwd element: de adresbalk met de URL. Het is dus mogelijk dat gebruikers van de Chrome browser in de nabije toekomst geen webadressen meer te zien zullen krijgen.

Lees meer

Omzet Google uit niet-mobiele reclame daalt

Voor het eerst besteden Amerikaanse adverteerders dit jaar minder bij Google aan AdWords bij desktop search. Voor mobiele kanalen daarentegen gaan de beurzen juist verder open.

Lees meer

Nieuw ontwerp voor tijdlijn Facebook

Het social media platform Facebook is begonnen met het aanpassen van zijn tijdlijn. Sinds vorig jaar is het bedrijf al aan het testen met de nieuwe interface, deze wijziging moet de desktop- en mobiele versies dichterbij elkaar brengen. 

Lees meer

Mozilla gaat advertenties tonen in Firefox

Mozilla de maker van Firefox gaat advertenties tonen in zijn browser. Voorlopig zullen de advertenties alleen getoond worden aan nieuwe Firefox-gebruikers en zijn deze niet zichtbaar voor bestaande gebruikers.

Lees meer

Aandachtspunten mobiele website

Dit jaar zullen websites en webshops vaker bezocht worden op mobiele toestellen dan op desktopcomputers. Voor vele website eigenaren zal 2014 dan ook het jaar zijn om naast een website ook te beschikken over een mobiele website. 

Lees meer

Facebook schrapt gesponsorde berichten

Binnekort stopt Facebook met gesponserde berichten van bedrijven in de tijdlijn van gebruikers. Deze 'Sponsored Stories' waarin wordt gemeld dat een bepaalde vriend een bedrijf heeft geliked, zullen per 9 april niet meer getoond worden.

Lees meer

Google Adwords anno 2014

Afgelopen jaar zijn er weer verschillende wijzigingen doorgevoerd in Google Adwords. Door alle nieuwe mogelijkheden die worden doorgevoerd wordt Google Adwords alleen maar uitgebreider. In dit artikel tonen we de belangrijkste nieuwigheden in en rondom Google Adwords.

Lees meer

Nieuwe website online

Nieuwe website online Nieuwe website online Nieuwe website online

Lees meer