Online adverteren

Ook meer rendement genieten met online adverteren? 

Uw bedrijf op internet zetten is (natuurlijk) een goede zet wanneer u bedenkt dat er meer dan drie miljard internetgebruikers zijn. De vraag is alleen hoe u tussen al deze gebruikers de mensen vindt die op zoek zijn naar uw diensten en producten in uw regio. Hier kan Reclamebureau MediaZo! u uitstekend in adviseren en helpen. 

Online adverteren is een ruim begrip. Onder het online adverteren wordt veelal verstaan bannering, Google Adwords, Facebook marketing, affiliate marketing, nieuwsbrieven en mailings. Afhankelijk van de boodschap en het doel van de advertentie kunt u een advertentiecampagne laten samenstellen die precies is toegespitst op uw dienst of product. Met het online adverteren is het mogelijk om zéér doelgericht te adverteren. Het grote voordeel van online adverteren is natuurlijk dat het meetbaar is tegen relatief, lage kosten. 

Online adverteren

Onze specialisten helpen u graag verder met o.a.

Vrijblijvende analyse van uw online vindbaarheid

Vraag vandaag nog een vrijblijvende analyse aan van de online vindbaarheid van uw bedrijf. In deze analyse wordt er voornamelijk gekeken naar de online vindbaarheid & branding van uw bedrijf op internet. De basis van een gedegen online advertentie campagne begint bij een dergelijke analyse om zo tot een gewenst resultaat te komen. Samen met onze internet specialisten stemt u af welke ondersteuning u nodig heeft en verwacht.

Het opstellen van een volledig online advertentieplan

Onze internet-specialisten helpen u graag verder met het opstellen van een volledig online advertentieplan. Het grote voordeel van online marketing is dat het uitstekend meetbaar is en de kosten inzichtelijk zijn. Met online adverteren is het mogelijk om direct bij te sturen en in te springen op trends of ontwikkelingen in de markt. Samen met MediaZo! stemt u af welke ondersteuning u nodig heeft en verwacht bij uw online advertentie campagnes. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO genoemd is vandaag de dag een onmisbaar ingrediënt van uw online strategie. Wie wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats gevonden worden!

Met een SEO strategie kunnen we bezoekers aantrekken die ons bedrijf of product niet bij naam kennen. Daarom willen we achterhalen wat en op welke manier hij zoekt, zodat we dezelfde taal als onze potentiële klant kunnen gaan spreken. Zoekmachine optimalisatie begint bij de verbetering van uw website(s): de technische opbouw, de content (inhoud) en de links die van en naar uw website komen.

Meer informatie over Zoekmachine optimalisatie 

Zoekmachine adverteren ( o.a. Google Adwords )

Zoekmachine adverteren ( SEA ) kan ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine adverteren 'koopt' u tijdelijke posities in de zg. gesponsorde resultaten van de betreffende zoekmachines. Hierbij noemen we Google AdWords als bekend voorbeeld. Om ervoor te zorgen dat u een goed rendement behaald uit uw zoekmachine advertentie campagnes kunt u ervoor kiezen om het beheer van deze campagnes door ons te laten uitvoeren. Onze zoekmachine specialisten verzorgen en managen u online campagnes voor een optimaal bereik tegen de laagst mogelijke kosten.

Samen met MediaZo! stemt u af welke ondersteuning u nodig heeft en verwacht bij uw online advertentie campagnes.

Meer informatie over Zoekmachine adverteren


Online adverteren in Limburg

Meer informatie over online adverteren?

Ook benieuwd naar wat MediaZo! voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons via 046-458 8505

Adverteren in Limburg?

Ontwerp & Opmaak

Wij verzorgen de opmaak en het ontwerp van uw advertenties binnen de campagnes. Hierbij vertalen wij uw boodschap naar een pakkende advertentie.

Doelgroep

Een groot voordeel van online adverteren is de mogelijke inzet op een (of meerdere) specifieke doelgroep(en). 

Budget & Looptijd

Met online adverteren komt u nooit voor verassingen te staan. Vooraf bepaald u zelf de looptijd en het beschikbare budget voor uw online campagnes.

Afrekenmodel

Binnen online adverteren zijn er meerdere afreken-modellen mogelijk. Zo is het mogelijk om per click ( CPC ) of per vertoning ( CPM ) af te rekenen met de mediapartner.

Meten=weten

Het grootste voordeel van online adverteren is dat de resultaten meetbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om beter en specifieker in te spelen op de conversies en aandacht dankzij de online advertenties.

Zoekmachine optimalisatie pakket

SEO Pakket